Image by Filip Gielda
Om oss

TrønderRein ble etablert i 2020. Ole Marius Bjugan overtok driften i sin helhet i 2021. Han inspireres av tradisjonelt friluftsliv og spesielt den samiske kulturen.

Han ønsker igjennom TrønderRein å tilby produkter laget for hånd på tradisjonelt vis.

Produktene fra TrønderRein har en historie og man føler man betaler for mer enn bare et produkt. Hos oss får du produkter med sjel.

Rundt 80 000 reinsdyr slaktes bare i Norge hvert år. Kjøttet distribueres rundt om i verden. Skinnet er det dessverre vanskeligere for slakteriene å få solgt. For oss er det viktig at hele dyret blir tatt i bruk og markedet ønsket tørka skinn på gammel tradisjonell måte. Men få aktører tørka skinn og gjorde de lett tilgjengelige i markedet. Med det utgangspunktet startet historien om TrønderRein helt tilbake i 2016 og som nettbutikk i 2020.

Skinna produseres av 6 karer rundt om på gårdene sine i Trøndelag. Alle med en lidenskap for friluftsliv. Vi gjør dette på siden av annen jobb og vi holder på så lenge dere ønsker våre produkter. Et tørka skinn fra oss er håndprodusert fra start til slutt.

Ta kontakt om du lurer på noe!

Mail: info@tronderrein.no

Tlf: +47 464 71 134

Bilde%2525252002_edited_edited_edited.jp

Ole Marius Rekve Bjugan 

30 år gammel og bosatt i Mosvik i Trøndelag. Han valgte å flytte fra Trondheim til Mosvik med familien i 2018 for å ha lettere tilgang til friluftsliv og jakt.

 

Har selv brukt friluftslivet som terapi. Motiveres av å inspirere andre til å bruke naturen mer gjennom instagram kontoen @ombjugan.

 

Han har kjennskap til den samiske kulturen gjennom samene i Feren reinbeitedistrikt.