top of page
Image by Filip Gielda
Om oss

TrønderRein ble etablert i 2020 av Ole Marius Bjugan. Han inspireres av tradisjonelt friluftsliv og spesielt den samiske kulturen.

TrønderRein tilbyr tradisjonelle produkter med friluftsliv i fokus. Produktene fra oss har en historie og man føler man betaler for mer enn bare et produkt. Hos oss får du kortreiste og bærekraftige produkter med sjel.

Det hele startet med at vi så at tradisjonelt tørka reinskinn som underlag til friluftsfolk holdt på å forsvant fra markedet.  Rundt 80 000 reinsdyr slaktes bare i Norge hvert år. Kjøttet distribueres rundt om i verden, men skinnet har det dessverre blitt vanskeligere for slakteriene å få solgt.

 

For oss er det viktig at hele dyret blir tatt i bruk og når vi så at markedet ønsket tørka skinn på gammel tradisjonell måte startet vi opp TrønderRein og tørker alt av skinn selv hjemme i Trøndelag. Vi har holdt på med tørking av skinn siden 2016 og i større skala med nettbutikk som salgskanal siden 2020. Siden den gang har vi bygd opp produktporteføljen gradvis med andre kortreiste kvalitetsprodukter fra rundt omkring i Norge.

Ta kontakt om du lurer på noe!

Mail: info@tronderrein.no

Tlf: +47 464 71 134

Filmen er laget av Rosann Hammer

bottom of page