top of page

Reinsdyrskinn

Home: Welcome
pexels-elias-strale-7438490.jpg
Home: Produkt-slider

May - Britt

Dette er en nettbutikk jeg har fått et veldig godt inntrykk av! For noen dager siden kjøpte jeg et produkt, og jeg er imponert over hvor raskt, ryddig og greit handelen gikk. Her var det service fra start til slutt. Gikk bare et par dager fra kjøp, til jeg hadde produktet hjemme hos meg. Oversiktelig nettbutikk, enkel betalingsmåte og rask levering. Får også god og rask kontakt med dette firmaet hvis man lurer på noe. Anbefales!

Elise

Kunne ikke vært mer fornøyd. God service, rask levering og de beste reinsdyrskinnene vi har hatt. På tur sammen med andre, blir det ofte lagt merke til og kommentert, at skinnene våre er så store og fine. Tidligere har vi hatt problemer med at reinsdyrskinn røyter mye. Det har ikke vært noe problem med skinnene fra TrønderRein. De holder seg utrolig godt!

Thea

Bestilte to reinskinn for 2.gang, og er veldig fornøyd. Rask levering, og skinnene var skåret veldig pent! Kan absolutt anbefales å bestille fra Trønderrein 😊 Veldig god service om det skulle være noe! Helt gull!

bottom of page